12.11.2012

Tänään sain aikaan, pieniä pieniä asioita. Askareita. Seinäkin eteisessä sai uutta maalia pintaansa. Kun ensin irrotin nuppinaulakot ja paklasin reiät umpeen. Taas on selkeää, puhdasta ja uusi maali tuoksuu. 

Liotushoidossa olivat myös himmelin tekotarpeet. En ole koskaan himmelin tekoa kokeillut ja nyt tuumin, että jos jotakin ohjeista ymmärrän, voisin aikaansaada pienen ja yksinkertaisen kuvion. Oljen pätkät on liotettu ja leikattu oikeankokoisiksi paloiksi. Marttojen sivuilta löysin helpon perusohjeen, sitä soveltaen...Katsotaan mitä tulee. Haaveena olisi saada musta himmelikoriste... mutta nyt ensin harjoitellaan...

Joulun aika lähestyy ja rauhallisesti mennään eteenpäin, tässä pimeässä harmaassa ajassa.  Kaivan kaapista vanhat koristeet, ripustan ja iloitsen niistä. Pahvikoristeista! Joulukalenteri odottaa valmistajaansa, vaikka joka vuosi kuitenkin ostamme lapsille ne tavanmukaiset suklaakalenterit. Kuitenkin aika ihanaa on istua kynttilöiden hohteessa, ehkä jotakin uuttakin suunnitellen. Punainen, se on värien väri. Siinä rinnalla valkoinen, kuin täydellinen. Ja sininen, tuo voimakas, puhdas sininen. Niin elinvoimainen ja vahva.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti