22.1.2013Kuin omaa tarinaa liekki kynttilän,
kuiskien kertoo.
Aina uudelleen ja uudelleen.
Tuo uuden tarinan jokainen,
liekki erilainen.

Sunnuntaina, talomme oli hetken hiljainen, tartuin pensseliin. Rupesin vain maalailemaan mustaa valkoiselle taustalle. Tämäkin taulu on jo kertaalleen maalattu ja pohjustettu uudelleen valkoisella akryylimaalilla. En osaa ihmisiä piirtää tai muutenkaan mitään koulutusta saanut,  mutta kokeilu mielessä sudin mustaa valkoiselle pohjalle. Ajatuksena oli ensin toinen idea, mutta sitten mustaa maalia katsoessani tuli tälläinen idea. Kuvissa on pieniä paloja isommasta kokonaisuudesta.Katsotaan mitä siitä tulee, vai tuleeko mitään! Ei siitäkään mitään painetta, on näitä ennenkin kokeiltu!
Ajatuksena on,  että mennään yhdessä eteenpäin, kuin perhe. Meitä on erilaisia ihmisiä, kokoisia ja näköisiä. Jokaisella oma tarinansa mukanaan. Mutta kun matkaa jatkamme toisiamme tukien ja kädestä pitäen, on matkaa helpompi jatkaa eteenpäin.2 kommenttia:

 1. Voi Tanja kuinka kaunista. Pilaanko jotakin jos lähestyn ostoaikeissa sinua? Olet tehnyt jotakin mikä koskettaa minua todella syvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Olen iloinen, että kuulen sinulta ajatuksia kyseistä taulusta. Se merkitsee, ettei ihan turhaan ole jotakin tehnyt! Se on vielä kesken, en ole saanut inspiraatiota saada sitä valmiiksi... Siitä puuttuu vielä jotakin.
   Inspiraatio pohjalta kokeilumielessä aloitettu. Tuhretelija kun olen, vaikkei mitään osaamista sinänsä, eikä koulutusta todellakaan...Mutta sillä on myös sanomaa ja sitä tahdon jakaa.

   Poista