19.7.2013

maalausta ja maitokaakaota.


Aurinko pilkisti pilvien lomasta ja välillä tipahti muutamia pisaroita. Tänään ei ollut kovinkaan helteinen päivä ja oli  hyvä tehdä pieniä askarteluja sisällä ja hiukan myös  terassia hyväksi käyttäen.
Yläkerrassa tyttäremme seuranaan vierailemaan tullut vanhin sisar, maalasi  lämmintä rosaa seinäänsä piiloon uudella itse sekoitetulla  beigellä maalilla. Yhdessä he kaikki kolme, kaksi tytärtä ja isi pitivät toisilleen seuraa, kaksi maalaten ja yksi vain seuraa pitäen. Ja he saivat seinän maalatuksi!
Itse kaivon kaapin kätköistä purkin valkoista kalustemaalia ja maalailin kirjahyllyn sisäseiniä ja hyllylevyjä uudelleen. Nämäkin olivat vain odottaneet tekijäänsä. Nyt vihdoin oli se aika, että ne tulisivat valmiiksi!
Niin ja ne kaksi nuortamiestä, yrittivät saada aikaansa parhaalla mahdollisella tavalla kulumaan. Toinen tietokoneella ja niin.... taisi olla se toinenkin. Pihallahan ei voinut olla kun satoi...
Touhuilun lomassa isi grillasi meille hampparit ja yhdessä  kaikki me kuusi nautimme lounasta, aivan niinkuin hiukan aikaa taaksepäin. 
Jossain vaiheessa maalailujeni lomassa huomasin, että nuorimies oli kivunnut keittiön yläkaapille ja hakenut jalallisen korkean juomalasin. Siihen oli itselleen tehnyt maitokaakaot ja nautti onnellisena keittiössä Aku Ankka taas seuranaan. Ihmeellisiä asioita, pieniä iloja. Kekseliäs kaveri. Taisi maistua maitokaakao todella hienolta korkeasta lasista!
Satoi ja paistoi, oli perjantai iltapäivä. Maalaushommat valmiina, kirjahyllyn hyllyt kuivamassa ja olohuonessa siellä täällä pinoja kirjahyllyn tavaroita.
Istahdin hetkeksi pianon ääreen ja soittelin sitä tuttua laulua... 
Tänään oli saatu paljon aikaiseksi ja se ilahdutti. Aurinkokin paistoi taas pilven takaa, ehkä enää ei sataisi. Tai vaikka sataisikin, eihän se haittaisi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti