21.9.2013

lattiat vinkuen.


Olen tainnut aina olla vaihtelunhaluinen huonekalujen paikkojen suhteen. Nuorena jo siirtelin lattiat vinkuen tavaroita. Alakerrassa kuultiin varmasti, kun huonekalut kolisivat lattiaan.  Pöydän paikka vaihtui tämän tästä ja verhot ikkunassa. Äitikään ei aina löytänyt tavaroitaan, kun siirtelin ja siivoilin innoissani.
Tänä päivänä ei ole verhoja ikkunassa, eikä alakerran tätiä kuuntelemassa. Mutta tavarat siirtyvät edelleen paikasta toiseen. Huonekalut ehkä vähemmän, ainakin olohuoneessa, kun tilassa on vain yksi ehjä seinä ja sen valtaa piano. 
Tavarat vaihtavat paikkaa eikä mieskään aina löydä etsimäänsä. Mutta kokeillen mennään ja iloa tuottaa aina uusi järjestys. Tuntuu kuin koko tila olisi uusi, vaikkei mitään todella uutta olekaan hankittu.
Tänään siirsin sohvan paikkaa. Mitähän ensiviikolla?!
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua! 

6 kommenttia:

 1. Niin tuttua:O Mä just la vaihdoin huonekalujen paikkaa eessuntaas. Toisinaan turhauttavaa, toisinaan niin ihanaa hommaa!! "..ja taaas tuntuu aivan uudelta koko huone."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =)
   Totta ja sitten taas hetken päästä näyttää siltä, että uusiksi meni!!

   Poista
 2. Edellisessä kodissani mä vaihdoin myös huonekalujen paikkoja. Ehdin asua siinä reilut neljä vuotta ja ehkä neljä kertaa olohuone sai uuden järjestyksen. Makkarissa sänky kääntyi pari kertaa, kunnes löysi parhaan paikan. Nyt ei ole mahdollista liikutella mitään. Kaikki huonekalut on suunnilleen mittanauhan kanssa aseteltu, että mahtuvat. Onneksi kaappeja voi järjestellä uudestaan ja sitä olenkin tehnyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän makuuhuone on minikokoinen ja sängyn paikka on just se sama. Tai jos käännät sängyn toisin päin, saa toinen nukkumaan kävijä hyppiä toisen yli seinän viereen. Eli pysytään siinä turvallisessa yhdessä asetuksessa!! =)

   Poista
 3. Tää on sukuvika! Aina meiän äiti vaihteli tätini kanssa kirjahyllystä lähtien tavaroiden paikkoja. Siivosivat eli vaihtoivat paikkaa huonekaluille....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Taitaa olla.
   Ja kuule arvaapa mitä, se sohvan paikka vaihtoi taas =)

   Poista