5.1.2014


Ideamaailman rattaat ovat pysähtyneet, tai ainakin siltä tuntuu. Kuvakulmat kääntyvät tuttuihin suuntiin, kerta toisensa jälkeen. 
Joulun iloksi ostettu pikkukuusi jaksaa vielä aika hyvin. Se varmaankin pysyy koristeena niin kauan kun neulaset suostuvat pysymään kiinni kuusen varressa. 
Pieni vanha Arabian ruukku, ilman pohjalautasta löytyi kierrätyksestä ja nyt se odottelee jos jostakin aarreaitasta löytyisi vielä kadonnut palanen. 
Loma alkaa olla lopuillaan. Pian alkaa lapsilla arkinen aherrus, niinkuin minulla itsellänikin. Hyvä niin, ihminen tarvitsee normaali arkea, elämää.
Kevättä kohti kääntyi kalenteri, hitaasti, mutta varmasti ja pian huomaamme jälleen, että on valoa ja nurmikkokin vihertää enemmän kuin nyt!!

2 kommenttia:

 1. Minulla kuusi on alkanut kasvamaan...siis pieni vanhassa maitopullossa oleva..:) Ajattelin, myös, että saa rauhassa kasvatella uutta...josko kevääseen asti kasvaisi niin pääsisi ulos. Sillä meinaan on vähän juuristoakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau!
   Siitähän se lähtee kasvamaan ja vahvistumaan. Ja vielä jos pääsee ihan multaa asti, niin ruokaakin riittää.
   Tämä meidän pikkukuusi on kyllä niin kauniisti sahattu juuresta, että tuskin lähtee itämään. Mutta saa nyt hiljalleen tiputella neulaset, tai siihen asti kunnes löydän jotakn vihreää tilalle.

   Poista