12.3.2014

Valoa.


Aurinko helli aamulla, ilma oli pehmeä. Yön olin nukkunut jotakuinkin huonosti jatkuvan kurkkukutinan takia ja päätin, että tänään oli ajettava apteekkiin, vaikka ei muka huvittaisi. 
Oli  taas se aika aamusta, kun tukka putkella kiireessä mennään viemään nuortamiestä kouluun. Siinä aamun kiireessä eteisen lattialle jäi keskeneräinen urakka mainoksia. Minun urakkani. Nuorten urakka jatkuisi illan tullen, kun kouluhommat olisivat ohitse ja läksytkin kait saatu siihen pisteeseen, että pieni ulkolenkki voisi olla paikallaan.

Nuorimies istui tyytyväisenä  sohvan nurkassa kännykkä kädessään ja kait omalla tavallaan piti huolen siitä milloin oli lähdettävä kouluun. Ryystin lopun viilenneet kahvit kupista ja nousin hoputtamaan. Itse kiireessä vielä hiukset tutulle ponnarille ja tennarit jalkaan. Niin sitä tuttua ja selkärankaan kirjoitettua hommaa.
Kuitenkin ihan hyvä aamu tavanomaisine rutiineineen ja hoputtamisineen.
Sain ruokakauppareissun tehtyä ja kannettua neljä kassillista sapuskaa talouteen, mainokset lajilteltua ja lämmiteltyä aamunaikaista kahvia uudelleen...Ja nyt oli sitä uutta lääkettäkin tuohon kutisevaan kurkkuun, joten ensiyönä saisin minäkin nukkua. 

Ja nyt yöpöydälläni koristaa uusi valaisin, taas kerran. Niin, eihän se ihan uusi ole, kun kierrätyksestä ostettu ja vielä pitäisi pistoketulppa vaihtaa, että ihan käyttämäänkin pääsee. Mutta kaunis se on silti, vaikka vain ihan katsella.

4 kommenttia:

 1. Aamut on ihania kun valo hellii,on niistä nautittu. Ihanaa loppu viikkoa sinulle! P.s ihana ihana valaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle!
   Kyllä. Ihana, ihana valo!
   Nautitaan näistä hetkistä!

   Poista