29.4.2014

Kenkähyllyt.Kuusiliimapuulevyt olin sahauttanut jo kauan aikaa sitten siinä ajatuksessa, että niistä tulee hylly nuoren huoneeseen. Mutta kun hyllynkannattimet eivät sitten miellyttäneet silmää ja hylly jäi seinään laittamatta, jäi myö kuusiliimapuulevytkin. Ne makoilvat aikansa portaiden alla, kunnes lauantaina päätin vain tehdä jotakin.
Kun työvälineenä oli saha ja käytettyjä puutappeja. Työasemana talon etupiha ja sahauspenkkinä matala työkalupakki, olin työhöni tyytyväinen. Nyt ei mennyt hukkaan puutavara ja eteiseen saatiin kolme hyllyä kengille.
Hiukan ehkä jotakin suojaa pitäisi pintaan laittaa, etteivät syksyn tullen kurat imeydy puun pintaan.

6 kommenttia:

 1. Vautsi! Liimapuulevy on oikeasti jumalten keksintö. Siitä saa vaikka mitä. Todella hienot kenkähyllyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Vielä olisi muutama pala käyttämättä, että niistä voisi tehdä muutaman lisää toiseen tarkoitukseen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. =)Kiitti!
   Ihan olen tyytyväinen aikaansaannokseen!

   Poista
 3. Hei, olet palannut tauolta, kiva! Olen itsekin miettinyt jotain liimapuuratkaisua meidän eteisen kenkäsäilytyksen ratkaisuksi. Perinteinen ritilämallin kenkäteline ei vaan miellytä silmää. Nuo ovat tosi kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, palannut, mutta kirjoittele jaksamisen ja innon mukaan. Tästäkään ei saisi ottaa mitään pakko juttua ottaa... =)
   Kiitos myös sinulle.
   Olen ihan tyytyväinen aikaansaannokseen ja vielä olisi muutama palikka jäljelä ;) josta saisi muutaman kapamman hyllyn vielä jotain muuta varten.
   Katsotaan milloin jaksaa...

   Poista