11.6.2014

light and soft.Elävää kaunista pintaa, lempeitä värejä. Muistoja matkalta! Huvittavaa sinänsä, kerätä kiviä, kun edellisetkin pienet kivet ovat pussissa laatikossa jemmassa. Amerikan ajalta kerätyt simpukat ja meridollarit ovat myös jossakin hyvässä tallessa. Luonnosta keräily on mukavaa, rentouttavaa, vaikka ei aina niille käyttötarkoitusta olisikaan.
Tänään oli hyvä aamu, ei kiirettä, lapsista nuorin oli jo herännyt kukonlaulun aikaan. Mitä lie touhusi omiaan ja pian kuulin, kun tuttu rapina kuului eteisestä, nuorikin oli päättänyt lajitella urakkansa, mainokset, ajoissa. Yksi unikeko nukkui sikeää unta ja heräili vasta puolenpäivän aikaan... Nuoruus... silloin nukuttiin puolillepäivin ja tehtiin mitä jaksettiin, tai mitä huvitti. 
Lähdin asioille ja poikkesin kierrätyskeskuksessa. Sieltä lähti mukaan pientä ja suurta kivaa.

Maljakko, tarjotin, tuikkulyhty ja uusi aamukahvi kupponen äidille.

Ja vaikka matkalta tulikin ostettua joitakin uusia vaatekappaleita, löysin nyt  jotakin niin lempeää ja kaunista itselleni päällepantavaksi. Ja vanhan laukun, pehmeän, kaunista nahkaa, josta joku oli pitänyt hyvää huolta. Laukku  ei ole uusinta uutta, vaan kenties 1970- luvulta, tuoksusta päätellen ;).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti