30.6.2014


On se vain mahtava tunne viipottaa mäkeä alas. Ei hidasta vaihteet ja niskat saa olla suorana. Käsiinkään ei koske enää...Mun lahjani, siinä se on ja vielä kierrätyksestä pienenä lisäilonaiheena löytämäni, etsimäni, rottinkinen pyöräkori, jonka käsittelin sitten sillä samalla mustalla Osmocolor Eco gardenilla. Tuntuu olevan hyvin riittoisaa!
Kasvimaa kukoistaa. Toiset kasvit kasvavat, toiset eivät niin lupaavasti, mutta salaatti rehottaa ja eilen sain ottaa ensimmäiset salaatit pöytään. Eikä ollut kitkerää ollenkaan!
Kesä, ihana ihana kesä. Vaikka tänäänkään ei aurinko paista, on ihanaa että on kesä! Luonto vihertää, nurmikko tuoksuu ja linnutkin laulavat, milloin vain sade hiukan taukoaa.
Monia kiitosaiheita...
4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja istutukset. Mulla on ollut pyöräkori jo vuosia (!) hankintalistalla, mutta vastaantulleet kierrätysyksilöt vaan eivät ole kolahtaneet. Tuo rottinkinen näyttää tosi kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Kori tuli kuin tilauksesta vastan, sillä sitä etsin. Nyt vielä kun on mustaksi tuunattu, niin ei toivonmukaan heti homehdu.
   Ja toimii kyllä, kun pyörässä ei ole tarakkaa, niin on mukava laittaa pussukka koriin ja menoksi. Ei tarvitse jokareissulle reppua ottaa!

   Poista
 2. Hienoa, uusi kunnon polkupyörä...tahtoisin pyörän...omani on sanonut yhteistyön lopullisesti irti..:))
  Salatti meilläkin rehottaa...syötykkin sitä jo....kukat ei oikein tästä kesästä tunnu tykkäävän..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ja sillä mennään nyt etiäpäin... Ylämäet puuskuttamalla ja alamäet vauhdilla =)
   Kukkia joo ei tartte kauheasti kastella, tosin mulla niitä ei pihalla ns. maassa kauheasti kasva. Mutta terassilla riittää muutaman kerran kastelu...

   Poista