21.7.2014


iso ruukku / second hand
keskikokoinen  ja pieni / omaa käsialaa


Uusi viikko alussaan ja nyt suht hyvin nukuttu yökin takana, kiitollinen mieli siitä!
Viikonloppuna sain pitää hoidossa pientä ihmettä, 6 kk vanhaa vauvaa. Sain vaihtaa vaippaa, halia, suukotella, helliä, syöttää, nukuttaa ja työntää rattaita. Miten ihana tuo pieni ihminen, suloinen ja rakas. Kiitos siitäkin!
Niin kauas ovat jääneet omat vauvamuistot. Miten nopeasti ne katoavatkaan muististani ja miksi? Kenties ne palautuvat joskus pieninä pisaroina mieleeni, ne kallisarvoiset muistot!
Tänään aurinko paistaa, aamupala nautittu terassilla ja vapaa jatkuu vielä hetken meillä kaikilla. Pian on kesäloma ohi ja elokuun vaihtuessa lähestyy koulujen alku. Siitä lähtee käyntiin taas uusi aika, arkinen aherrus. Mutta hetken vielä nautitaan tästä kesästä ja vaikka koulut alkavatkin, kesä vielä jatkuu!

4 kommenttia:

 1. Saisinmpa minäkin pienen ihmisen hetkeksi hoitooni.....meillä ei vaan nyt ole sellaista lähisuvussa eikä ystäväpiiritssä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkään ei ole lähisuvussa ole pieniä, mutta näin nyt tyttäremme ystävän lasta sain hoitaa. Ja arvaa onko tämä mamma ottamassa pientä ihmistä uudelleen hoitoon... Joo... On pieni ihmislapsi niin ihmeellinen!

   Poista
 2. Kauniit, seesteiset ruukut ja upeat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   =)
   Meinaa nyt vähän väsy tulla etsiessä kuvauskohteita!

   Poista