2.7.2014

someone's trash is my treasure.Kello oli jo iltapäivän puolella ja päätin lähteä kirpparireissulle Lahteen. Tuumin hiukan huonolla omalla tunnolla, että on se nyt, kun pitää Lahteen asti lähteä, mutta kun tunnetta  U- käännöksestä ei tullut, ajelin moottoritietä hiljaisuuden vallitessa. 
Suuntasin ensin Patinaan, kierrätyskeskukseen ja sieltä löysin läjän näitä  Artekin 69 tuoleja. Osa oli niin huonokuntoisia, mutta sain kasaan neljä kappaletta suht korjattavia. Kun aikani kiertelin, nuori työntekijä toi tuoleja lisää esille, joista sain sitten valita kaksi kappaletta suht korjattavia yksilöitä lisää. Monessa oli istuinnahka mennyt rikki, mutta hiontaan nämä menevät kuitenkin. Ja mieli oli hyvä, kun nuori kaveri lupasi mulle tuolin a' 20 € kappale.
Mietinnän alle jää miten toteutan istuinosat!? Hion kaikki puuosat ja vahaan/lakkaan, mutta istuimiin pitäsi miettiä uudet mustat tekonahkat? Vai maalaanko selkänojan ja istuinosan? Siinä pohdittavaa!!! 

Ja samaisella reissulla sain käydä äitiä moikkaamassa sekä serkun luona juoda hyvät iltateet ja jakaa ajatuksia. 
Kaikenkaikkiaan mukava reissu ja niin... sen U-käännöstunteen ei sitten ollut tarkoituskaan tulla!
 ;)
6 kommenttia:

 1. Ihan mahtava löytö! Niistä tulee varmasti upeat kun ne kunnostat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Hiukan emmin, kun selkänojat eivät näy pöydän yläpuolelle, mutta hiontaan ovat nyt päässeet!
   Huh mikä urakka!!

   Poista
 2. Nappaan vinkin liikkeestä, missä olit käynyt. Olen kuullut nimen, mutta en rekisteröinyt, että sehän on lähellä. Haluaisin oppia löytämään aarteita. Jospa joskus saisimme kodin, missä olisi tila opetella myös pienesti kunnostamaan, vaikka hiomaan ja maalaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Lahden Patina. Siinä oli ennen Nelon leipomo! =)
   Kädet ristiin ja katse ylöspäin!
   Asioilla on tapana järjestyä ;)

   Poista
 3. Upea löytö! Minun ystävälläni on nuo tuolit. Hän on kunnostanut jalat ja koko selkänojan hiomalla ja lakkaamalla, ja istuinosan on hionut ja vetänyt mustan mattamaalin. On muuten hieno lopputulos. Suosittelen!
  Minähän itse vetäisin tuolit kokonaan puolihimmeällä valkoisella, mutta olenkin tylsimys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin taidan olla aika tylsä kun vaaleeksi vedin!
   Se vain on niin oma väri!
   =)

   Poista