20.8.2014

Light and grey
Täällä haisee harmaa spraymaali! Kun olen nopea ja äkkipikainen, ryhdyn ajatuksesta toimeen sen kummemmin miettimättä, ainakin eilen ryhdyin.
Nimittäin illalla päätin ryhtyä taas maalaushommaan, kun vanha punainen pöytävalaisin mielestäni tarvitsi uuden maalin. Tuo punainen kun ei ollut ehkä juuri se minun valintani.
Kaapista hiekkapaperia ja jemmassa ollutta spraymaalia. No, aikani hioin ja rupesin suhauttelemaan maalia pintaan, mutta loppujen lopuksi kävi niin, että lampun raato jäi odottamaan uutta hiontaa ja maalia pintaansa. Ei tuntunut maali kuivavan ja punainen alkuperäinen väri tuntui kovasti haluavan tulla pintaan ja muistuttaa olemasssa olostaan. 
Tänään aamutuimaan sitten ajelin hakemaan harmaata spaymaalia ja päätin yrittää uudelleen. 
No projekti on edelleen kesken ja täällä haisee!
Kesä meni menojaan ja näköjään se spraymaali kausi on näillä näkymin ohitse!!
Katsotaan mitä raadosta saadaan vielä kasaan...

2 kommenttia:

 1. Ihanat värit tuossa ensimmäisessä kuvassa. Mieleeni tulevat perinteiset kanervat, jotka ovat niin kauniita ja kohtahan niiden aika on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Pidän harmaasta ja huomaan, että syksyn tullen tulee mieleen vaihtaa rauhallisempiin väreihin. Tosin eihän mulla koskaan kovin räikeää ole ollutkaan, mutta tuo harmaa, se on jotenkin tosi rauhoittava.
   Ja aurinkokin paistoi niin kauniisti... Oli vielä lämmin!

   Poista