24.8.2014

Light & Grey //


 

Harmaata, siinä on jotakin lempeää ja lämmintä, pehmeääkin. Tein itse Kodin Ykkösen vaaleanharmaasta pellavakankaasta uudet petivaatteet. Alennuskuponki kun mahdollisti sen mukavasti, että raskin ostaa 9,5 metriä kangasta! 
Väsähtänyt perhonen päästi minut hyvin lähelle kuvaamaan. Kuinka paljon kauniita pieniä yksityiskohtia siinä on ja kuinka erilainen kuin toiset sukulaisensa. 
Niinhän se pätee meihin ihmisiinkin. Jokainen ihminen on erilainen yksilö, erilaisine haaveineen, toiveineen ja kipuineenkin. Ja kuinka hienoa se on, että vaikka ystävissäkin on niin monenlaisia, voi jokainen antaa omalla tavallaan paljon rikkautta omaan elämään. On lupa olla erilainen. On lupa pitää asioista jotka ovat itselle oman tuntuisia. On lupa olla oma itsensä ja iloita niistä ihanista lahjoista joita on saanut. Joku osaa piirtää, joku laulaa, joku osaa soittaa pianolla, joku tehdä hienoja taulukoita tietokoneella, joku kasvattaa kauniin puutarhan.  Olla alansa ammattilainen juuri sopivalla paikalla, juuri sellaisena omana itsenään.
Kunpa antaisi ihminen itselleen luvan olla oma itsensä, kunpa osaisi luottaa siihen, että on suurempi joka tietää haaveet ja toiveet, asettaa asiat kohdalleen. 
Niinkuin tuo perhonen. Hetken lepuuttaa siipiään ja kerää voimia jatkaakseen matkaa olemalla vain oma itsensä, kaunis perhonen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti