22.10.2014

Äidin elämää.
Illan tullen saapui mainokset, edelliset olivat jo tulleet edellisenä iltana. Mun keskiviikon homma, auttaa lajittelussa. Niitä sitten yöllä hiljaisuudessa, muiden jo nukkuessa, ehkä, lajittelin silmät sikkaralla ja sain valmiiksi.

Ja kasviksia lounaaksi, itselle. Ainakin kauniisti esillä, tai jos ei muuta, niin tuo lasillinen raikasta vettä...Toiveissa saada itseään joskus niskasta kiinni, syödä terveellisemmin ja saada ehkä muutama vuosien ja syömisen tuoma kilo pois. Toivossa ja yrityksessä on hyvä elää.

Iltaruoka on lapsille valmiina, kun tärkeä ja ihana harrastus odottaa ja ruuanlaitolle ei jää aikaa. Ihanaa, keskiviikko ja keramiikka!

Ja sitä pyykkiä tuntuu aina riittävän, vaikka kuinka pesisi. Tai sitten pesen liikaa...

Portaikko, tavaroiden säilytys/keräyspaikka. Siinä on koulukirjat, Aku Ankat ja pienen ihmeen leikkikaulut sulassa sovussa. On laiskottanut, eikä ole jaksanut rutista jotakuta viemään niitä pois. Välillä askelmat ovat enemmän täynnä, välillä vähemmän. On kuitenkin vielä mahtunut kulkemaan ylös ja alas!

Nimipäiväruusut, 13.10. Äidiltä minulle!
Ihana äiti, aina muistaa!

Minäkin äiti, neljän lapsen, ihanan lapsen äiti. Kiitollinen mieli heistä jokaisesta! Tämä on äidin elämää, ainakin tällähetkellä.

2 kommenttia:

 1. Siis nyt putosin kärryiltä, onks teillä vauva?!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka!
   Ei meillä vauvaa, mutta meillä oli kylässä ihana pieni tyttönen jolle leluja kaivettiin laatikosta!
   Tuo pieni ihme on niin suloinen että!!

   Poista