11.12.2014

Sur rur rukki.


Voi että! Se olis kuulkaas viikko töitä ja sitten alkaisi joululoma. Olen kyllä niin valmiina jo siihen. Mitään jouluruokia tai muita sen sellaisia en ole tehnyt!! Vedän varmaan viime tingassa aattoyönä sitten, tosin vierasväen kanssa jaetaan tekemisiä, ettei mulle jää sitten kuin se pöydän koristelu... =) Ja toki porkkanalaatikon ja lanttulaatikon paisto! Ja eihän meillä joulua ilman kinkkua vietetä. Saapi vain nähdä hakeeko isukki jo välipäivinä uuden kaupasta!
Aika on kulunut mukavasti iltaisin työpöydän ääressä sekä siinä kovalla lattialla pöydän edessä istuen. Oon paketoinut pieniä paketteja ja jopa kokeilin lyijykynän päällä painaa pieniä punaisia täpliä lahjapaperiin. Siihen kilometrirullan valkoiseen!! 
Urakkaa on ollut kait kerrakseen, kun useampi keittiöpyyhe on valmiina pinossa silitettynä. Ja mikäs sen ihanampaa kuin katsoa valmista jälkeä silitettynä.  Ihan omaksi iloksi olen tehnyt ja lahjapaketteihin. Ja on niitä muutama mennyt Helsinkiinkin, Mariankadun Olkkariin...
 
 

 

2 kommenttia:

  1. Hei, olen etsinyt valkoisia pellavapyyhkeitä joka paikasta kissojen&koirien kanssa, mutta en ole mistään oikein löytänyt...nuo tekemäsi pellavapyyhkeet näyttää tosi kauniilta myös! :)

    Voisiko sinulta kenties tilata/ostaa niitä? (Vastaus mielellään suoraa meiliini kiitos: henni.keso@gmail.com)

    VastaaPoista