7.2.2015

taulunkehyksestä // kangaspuuksi
Ihana ihana viikonloppu! 

Tosin niin iloiseksi se ei nuorta tytärtäni saanut, kun lauantai aamusella piipahdimme luulojemme mukaan hakemaan vanhojenpäivä tanssileninkiä ja tuo leninki tarvitsikin vielä hiukan korjausta. On tuo kyseinen kangaskappale vaatinutkin eräänkin koetuskerran ja korjauskerran. Mitä tästä opimme, älä tilaa netistä mitoillasi....vaan tilaa lähin oikea koko ja sitten tee muutokset jos tarve vaatii.
No, kärsivällisyyttä ainakin kasvatetaan!
Olin jo aikaisemmin keräillyt kierrätyskeskuksesta näitä lämpöisen värisiä lankarullia. Jonkun jämiä, mutta lempeitä ja pehmoisia sävyjä. Niin ja tuo juuri sopivaksi todettu harva kampa ajaa sitä tiukentamisvirkaa, mikä lie!!
Aamulla muistin, että mulla oli varastossa yksi canvaspohja, kierrätyksen ilmaispuolelta sekin ja irrotin kankaan ja niitit irti. Innostuksissani sitten sahasin kehyksen päihin loimelle oikeat paikat sahalla. Lopuksi kevyt hionta.
Listaa oli vielä jäljellä viimeviikkoisesta pöytälevy projektista, joten siitä sain vielä tuon sukkulankin tehtyä ihan itse. Ja kun on kunnon puukko ja hiekkapaperia, onnistui sekin.

Nyt on sitten itse tehdyt kangaspuut / miniseinävaate kehikko valmiina ja aloittelin jo hiukan jotakin siihen tekemään. Katsotaan mitä saan aikaiseksi, kun tälläisiä en ole ennemmin tehnyt!
Täältä löysin niin kauniin  yksilön, joka inspiroi kokeilemaan itsekin!

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Itsekin haluaisin tehdä pienen seinävaatteen, niitä näkyy nyt niin ihania siellä täällä ☺

    VastaaPoista
  2. Kyllä! Niitä näkyy ja juuri se inspiroi tekemään. Meillä kun ei ole lasten kangaspuita, ( juuri sellaisia haaveilin lapsena) niin piti tehdä itse sellainen omanlainen. Toki ei toimi ihan kangaspuiden tavalla, mutta on sellaista rauhoittavaa tekemistä ilman kiirettä!!

    VastaaPoista