27.8.2015

selkeät kirjaimet
Torstai, taas jälleen pian uusi viikonloppu edessä. Kyllä nämä päivät menevät vauhdilla, ihan niin, että välillä olisi ihan hyvä tarkistaa puhelimesta tai kalenterista missä mennään!!!

Istuin nimittäin tänään tyytyväisenä, tosin hiukan panikoiden lääkäriaseman aulassa. Kello tikitti jo yli aikaa ja mietin, että mikähän lääkärillä kestää. Kannattihan se kuitenkin vielä tarkistaa  ihan puhelimesta, kun tekstiviestillä ne tädit siellä muistuttelevat.
Ja katohan vaan, että tänään elettiin päivää numerolla 27.8.2015 ja kun se lääkäritapaaminen olikin vasta huomenna, eli 28.8.2015.
No tää ei oo mulle mitään uutta...
Oon ollut vähän laiska kuvaamaan. Hiukan ollut turbulenssia ajatusrintamalla ja nyt ehkä, ehkä hiukan rauhoittuu, tai sitten ei!
Mä nimittäin hain kouluun ja pääsin. Musta tulee koululainen!! =))
Ja sitten vielä toinen ilon asia ja kiitoksen asia on se, että mä sain töitäkin siihen sivuun hiukan tukemaan päiviä, ettei nyt ihan lorvailuksi mene tää elo!

Muutama kuva:

On muuten kirkkaampi kummasti kirjoitettu teksti lukea, kun on kunnon *Goggles* sit päässä...;))
Siis silmälasit ja joo, en oo pahemmin jaksanut sisustaa. Tai aina jotain, mutta taaskaan tallentaa minnekään niitä muutoksia tai juttuja. Kun ne ei säily sellasena edes 24 tuntia....
Hei, mä lähen nyt kahville. Mein teini teki omenapaistosta ja mä kävin kaupasta jätskiä! Et kyllä mun kelpaa, kun mulla on ihanat isot lapset ja kohta sellainen aivan ihana pieni lapsenlapsikin!!

2 kommenttia:

 1. Onnea koululaiselle♥♥ Tosi mahtavaa, että pääsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiitos!
   Hiukan paljonkin jännittää. Onko mun juttu. Mutta ovi avautui ja sinnepäin sitten suunnataan...
   Ehkäpä se suunta siitä kirkastuu!!

   Poista