19.8.2015

syys.
Elokuu on jo pitkällä. Aamukaste on verhonnut nurmikon, ilma on kirpakka. Kuitenkin ihana aurinko lämmittää päivällä ja saa nauttia melko viileän kesän jälkeen näistä ihanista elokuun päivistä. Ehkäpä alkava syksy tuntuu hiukan lyhyemmältä näiden lämmön hellimien päivien jälkeen...ehkä!

Touhua on riittänyt, pieniä projektejakin. En ole vain jaksanut niitä kuvailla niin innokkaasti tänne blogiin. 
Kuitenkin tässä nyt yksi lähipäivien pikaprojekti!

Löysin viikolla Kierrätyskeskuksesta viinilaatikon, jossa oli maalattuna tekstiä ja logoa joka sivulla. Laatikko maksoi vain euron joten päätin ottaa mukaani ja hioa ruskea tekstit pois. Tokikaan en ottanut  sitä *ennen* kuvaa, joten tässä on nyt vain lopputulos. Olen tyytyväinen!
Koneella hiominen  sujui luonteelleni ominaisella tavalla, eli nopeasti ja sitten vain Supi saunasuojaa pintaan.
Nyt laatikko on säilyttimenä olohuoneessa ja sisälle pääsivät luetuimmat aikakausilehdet.

Kirpputoreilta on myös hankittu keittiön hyllylle maanläheisissä väreissä olevia keramiikka kannuja sekä puisia työvälineitä.
Ja syyskuussa pääseekin sitten taas itse tekemään keramiikka Kansalaisopistolle... Ihanaa..


2 kommenttia:

  1. Ennen muuttoa omistin tuollaisen viinilaatikon...en usko, että enää omistan.Oli varastossa ja luulenpa, että mies vei kierrätyskeskukseen...tosi harmi juttu...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että. Nää on tosi kauniita. Kävin jopa tuossa lähikauppakeskuksen alkossa kyselemässä, olisko heillä puisia laatikoita. Ei kuulema ole. No sitten löysin tämän ja jään odottelemaan jos tulee vielä seuraava vastaan.

      Poista