16.12.2015

Tänään töissä jouluruokaa, mutta eipä ollut mikään menestys, kas kummaa! Tottunut vissiin liian hyvään, kun suurtalouskeittiön pöperöt eivät ihan tuoneet sitä makunautintoa esille. Nooh, mitä pienistä, itse teen sitten ensiviikolla jollakin onnistumisasteella. Joko kuivaa tai liian mautonta. Ei oo tässäkään taloudessa emännällä keittiötaidot ihan kaikki kokkaustaidot kohillaan!

Tänään naapurustossa oli metsurit paikalla. Mettää kaatu että! Ja mähän tietysti tikkana paikalle, että pienen pienen kuusen taimen sieltä maljakkoon saisin, mutta jo oli pöllikasat kerinnyt kasvaa siihen päälle, missä sen pienen taimen näin aikasemmin, että  Yhyy vaan!
Mutta olipa ystävällinen metsurisetä, kun lupasi kattella ja laittaa metalliaitaan kuusen pätkän odottamaan, että ohikulkisessani saisin mukaani. Ja siellähän se sitten oli ja odotteli! Tosin ei ihan sellainen kuin olin ajatellut, mutta kuitenkin. Ei tainnut metsurisedällä olla pöytäkuusesta tietoa.... =)

Se olis yksi päivä töitä ja kaksi päivää koulua ennen joulua. Jihaa... siitä sitten lomailemaan ja työsaralle vasta ensivuoden puolella!
Ei paha, ei!!


2 kommenttia:

 1. Minullakin jo hetken aikaa kuusi lasipurkissa....vähän suurempi odottaa patiolla jo sisälle pääsyä. Kovin suuri ei ole sekään..:)
  KAunis tuo kranssi ja nuo lastujutut purkissa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle!
   Oikein ihanaa ja rauhallista joulun odotusta!

   Poista