5.6.2016

Juhlat


Väsynyt, mutta kiitollinen mieli.
Jaksoin tehdä kaiken sen, minkä olin ajatellut.
Saimme talon täyteen vieraita ja tyttösemme oli sievä mekossaan
ja valkolakissaan.

Tänään on pysähtynyt olo. Väsynyt, mutta sydän jotenkin laulaa.
Herra oli kanssani, auttoi jaksamaan kaiken ja vielä illan suussa siivoamaan
keittiön ja pihan.
Hän oli kanssani, vaikka en nähnytkään.

Hän on sinunkin kanssasi, vaikka et näe. Ehkä et kuule tai ymmärrä.
Suuri hän on ja Hänen ajatuksensa ovat niin suuret meitä kohtaan.
Hänelle pienikin asiamme on tärkeä, erityisen tärkeä.

Haluan tässä jakaa ajatukseni siitä, miten pienetkin elämämme asiat on Isällämme tiedossa. Hän näkee ja kuulee, Hänen korvansa ovat aina auki. On kyse vain siitä, haluammeko me jakaa ajatuksiamme, pyytää mitä tarvitsemme ja uskoa Hänen johdatukseensa. 

Mustat liinat! 
Niin juhlassamme oli todella pihalla pöydissä juuri syvän mustat pellavaiset liinat.  Jonkun mielestä ajatus oli hiukan synkkä, mutta itse tuumin, että kyllä kauniin vihreän nurmikon kanssa tämä olisi täydellinen yhdistelmä. Enkä pettynyt alkuunkaan.

Tein reissun Lahden kaupunkiin ja tarkoituksena oli käydä Alestalossa, kangaskaupassa josta olen monet pellavakankaat ostanut aikaisemmin sekä  vierailla äitini luona.
Tuonne kangaskauppaan mennessäni tiesin, mitä maksaisi metri tuota mustaa pellavakangasta.  Mutta niinkuin jo aikaisemmin, on Hän johon uskon järjestänyt niin, että olen saanut tarvitsemaani valkoista lakanakangasta todella edulliseen ja halpaan hintaan.Hyllyn kupeessa oli lappu...................Musta Pellava 5,95€ /m...................Kiitollinen mieli tästä, sillä rahapussini laihtui vähemmän.  Mutta suurimpana koin kuitenkin sen huolenpidon, välittämisen, että tuo oma ajatukseni pellavasta ja sen ostamisesta oli myös Taivaalliselle Isälleni tärkeä. 
Hän tällä tavoin vahvisti minua arkisessa asiassa, ehkä toisen ihmisen mielestä vähäpätöisessä sellaisessa, mutta minulle se oli henkilökohtainen huominosoitus! Suuri sellainen!
Siksi en vaikene!!


Emme tee täällä mitään Hänen tietämättään, Hänen välittämättään. Hän tietää ajatuksemme jo kaukaa ja näkee tarpeemme, haaveemme. Hänessä me kuljemme, hengitämme, elämme.

Kiitollinen mieli. Juhlat ovat ohi! Nyt saa hengähtää, tämän päivän. Huomenna alkaa arki ja työ, mutta vai hetkeksi ja sitten on LOMA!
2 kommenttia:

 1. Onnea ja siunausta tyttärelle♥
  Mielestäni tuo on tyylikäs liina...musta sopii oikein hyvin ulos ja hienoa johdatusta, että sait sen tuohon hintaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllä juuri sitä ja se on sitä parasta... =)

   Poista