2.2.2013Meidän taloudessa on pieniä yrittäjiä. Mainosten jakajia! Tänäkin aamuna lähdin kaveriksi viemään lähialueelle pientä luettavaa. Vaikka se lähteminen ja jakaminen onkin välillä kovin tuskallista ja tahmeaa, kuitenkin se pieni korvaus on  kerran kuukaudessa hyvinkin tervetullut. Niinhän sitä sanotaan, että älkää väheksykö pienten alkujen päiviä. Isokin kasvi aloittaa kasvunsa hyvin pienestä siemenestä!  Ja kun niitä siemeniä istuttaa, poikii niistä ajan kanssa jotakin paljon suurempaa, jotakin mitä koskaan emme ole osanneet  odottaa. Se mitä kylvetään, kylvetään rakkaudella, kasvu tulee sitten ajallaan...


 
3 kommenttia:

 1. Hei, oon jonki aikaa "salaa" kurkkinu sun blogia:). Kiva toi lampun johto, missä puisia helmiä. Ja muitaki kauniita juttuja sulla, vaikka mun maku onkin hieman rönsyilevämpi. Arjessa on mun ainaki välillä kyllä vaikee muistaa toi, että rakkaudella kylvämällä saa aikaan hyvää, toisin kuin kiukulla ja turhalla simputuksella. Onnea päiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Niin, niitä pieniä hedelmiä ei aina itse edes huomaa kylväneensä, mutta myöhemmin saattaa niitä tulla vastaan iloisina yllätyksinä. Vaikka vasta vuosien tai vuosikymmentenkin päästä. Tai saadaan huomata mitä toiset ovat kylväneet meihin.
   Arjessa ei aina osaa toimia kuinka toivoisi itsensä toimivan, ihmisiä kun ollaan, muttä tärkeintä onkin se sydämen asenne.
   Kunpa osaisi itse väsyneenä ja nälkäisenä osoittaa kärsivällisyyttä ja lempeyttä, läheisille. Tai vaikka vain edessä olevalle kuskille liikennevaloissa ; )

   Poista
 2. Yritteliäisyys kyllä palkitaan! Meidänkin kotona jaettiin vuosia mainoksia :-).

  VastaaPoista