6.3.2013

Ikeasta ostettua paksua puuvilla kangasta oli reilut kuusi metriä. Ensin siitä piti tulla uudet päiväpeitteet poikasten huoneeseen. Mutta  aikani silmäiltyäni harmaita ponnelpatja sänkyjä, totesin, että haluan harmaat piiloon. Vaikka ompeluinspiraatio oli hiukan alhainen, pikkuhiljaa tuli valmista ja hyvä mieli tehdystä työstä. Hiukan reilun puoleiset niistä tuli, kun laiskana en jaksanut kangasta kutistaa pesukoneessa ennen ompelua.  Mutta ensimmäisen pesun jälkeen, ovat varmasti juuri oikean kokoiset. Roskiksesta löysin Riihimäen lasin purkin, jossa Hama helmet ovat hyvässä tallessa ja yöpöydälläni valaisee roskislamppu. Pieniä löytäjän iloja!


3 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja sulla jälleen! Arvaa, mä poistin jotenkin vahingossa sen ihanan runon tai ajatuksen, jonka sä kommentoit mun edelliseen postaukseen. Se oli niin kaunis! Jos vielä muistat, haluaisitko kirjoittaa sen uudestaan sinne muidenkin iloksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Taitaa olla niin, et tuli ja meni. Pitäisi aina kirjoittaa ylös, kun tulee ajatuksia. Ne unohtaa kun ne hetkessä kirjoittaa.
   Mutta jos se siunasi sinua, se oli hyvä!

   Poista
  2. Talletan tähän jotain ajatuksia mitä kirjoitin, kadonneen runon paikalle.

   Kyyneleet sieluni, sydämeni,
   sinä vastaanotat Herra.
   Otat kiinni kädestäni ja nostat päätäni.
   Puhut sydämeeni, hoidat tuskaisia haavojani.
   Yksinäisyydessäni, olet vierelläni.
   Kuiskaat korvaani, sinua hoidan rakkaudessani.
   Et yksin ole hetkeäkään, yksin et koskaan jää.
   Isän rakkaus voittaa pelon, surun ja tuskan, sydämen haavoitetun.
   Hän kuulee, näkee, auttaa jaksamaan.
   Voimaa antaa, taas katsoa uuteen ja tulevaan.

   Poista