30.11.2013

Get together
Vauhtia, touhua, tohinaa, siivoamista ja järjestämistä ollut koko viikko. Tänään meillä juhlitaan isiä! Talo tulee täyteen sukua ja läheisiä, ystäviä läheltä ja kaukaa. Hyvillä mielin odotamme!

8 kommenttia:

 1. Onnittelut Penalle! Ihana ruututyyny ja entäs tuo puulamppu, upean moderni ja erikoinen. Pelkistetty todella. Sun oma design?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Lamppu ei ole omaa ideaa, vaan lainattu jonkin taitavan suunnittelijan ideasta. Hiukan vimpula se on, mutta menee... =)

   Poista
 2. Ihania tyynyjä, tuovat kauniisti väriä kuten nuo vihreät oksatkin. Kerroit leiponeesi juustokakkua. Millaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Meillä oli isin juhlat ja tein kolmea erilaista kakkua. Kaksi hyydykekakkua ja yhden tiramisukakun johon tuli mascarbone juustoa. Toinen hyydykekakuista oli pipari glögikakku, mutta glögien kävi köpelösti, kun valuivat pitkin vuokaa pöydälle. Joten päätin kokeilla päälle puolukoita ja hyytelösokeria ja se toim! =)

   Poista
  2. Ihania kakkuja! Mulle on glögin kanssa käynyt aivan samoin, se valui pitkin vuokaa ja jääkaappia. Voisitko sä vinkata mulle, mistä löysit pipari-glögikakun ohje löytyy? Vaikka sähköpostiin.

   Poista
  3. ohje on joku vanha ohje leikattu jostakin... koitan kirjoittaa sen sulle sähköpostiin. Ja mä muokkasin sitä, eli tein rahkasta ja kermasta, en laittanut tuorejuustoa. Luulen, et aika täyteläinen tulis jos laittas sulatettua valkosuklaata vähän....

   Poista