25.6.2014

löytäjä saa pitää.


Lomalla. 
Ja se tarkoittaa sitä, että tällä mammalla on aikaa kulkea ja koluta kirppareita. Tänään aamulla tosin aikataulu venähti hiukan pitkäksi, kun aamullisen kyyditsemisen jälkeen vaivuin vielä untenmaille ja avatessani silmät lintukellon valo näytti ihan liian paljon. Tuli nuoruusvuodet mieleen, kun melkein puolille päiville vaan maatttiin ja nukuttiin!
Hommia toki olisi ja on edelleen odottamassa. Iso läjä leikattuja kangaspaloja...odottamassa ompelijaansa. Nooh, ilta on nuori vielä! Mutta aina kerkiää piipahtaa kierrätyksessä...
Tuo pieni päärynä löytyi sieltä lelulaatikon uumenista, ihan vahingossa ja täti hinnoitteli sen mulle ihan mukavaan hintaan. Hiukan jo kerkisin hiekkapaperia sille näyttää ja taidanpa vielä suhauttaa pintaan sprayt!

Muutama päivä sitten piipahdin eräällä Fidalla ja siellä katossa roikkui tuo suuren suuri valaisin. En silloin sitten millään saanut nimeä muistiini, vaikka kotona roikkuu katossa samanlainen. Hintaa olivat siihen laittaneet 35 € ja tuumasin kassalla, että vielä jos siitä hiukan alennusta saisi. Kotiin se lähti sitten vielä muutaman euron halvemmalla. Joskus tulee hyvä mieli, kun löytää jotakin todella edullisesti. Tänä päivänä kun tuntuu kaikki kirpparit olevan hyvin hintatietoisia ja design tietoisia.
Mutta nyt on katossa ehjä valaisin, kun edellinen oli saanut muutossa kokea kovia.
Ja hei, nyt mulla on se uusi menopeli! Lahja saapui ja nyt testaamaan... =)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti. En tiedä mitä puuta on, mutta jotain halpapuuta kaiketi.
   Katsotaan minkälainen siitä tulee, kun saan sprayn pintaan!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös!
   Sain spraymaalattua tuon päärynän ja lisäksi kierrätyksestä ostamani ison kehyksen...=)
   Ja ompeluhommat on käynnissä. Sit helpottaa..=))

   Poista
 3. Voi, tuo päärynä on ihana! Minusta se on kaunis juuri tuollaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eikös. Ja mä kun kerkisin jo suhauttaa... =)

   Poista