17.9.2014

Tuoli 69 //Hiomakone ja hiekkapaperia.
Liimaa ja liimapuristimet.
Kulmahiomakone ja maalia kaapista.
Pieni maalaustela.
Ei täydellinen, mutta hyvä!

8 kommenttia:

 1. Minä tulen niin iloiseksi joka kerta kun joku kunnostaa jotakin. Niin nytkin. Upea lopputulos! Ja tuolivanhus pelastettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Kyllä sitä mielellään tuollaisen tuolin kunnostaakin. Harmi vain, kun syksy/talvi tulee, ei oikein ole tiloja missä jatkossa jotain hiomishommia voisi tehdä. Mutta hätä keinot keksii!! =)

   Poista
 2. Kaunis lopputulos! Mulla olisi sama edessä Artekin pyöreälle pöydälle. Joku ideanikkari on mennyt petsaamaan kannen ruoskeaksi =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo eikun hiomakoneen kanssa vain hommiin, sillä homma hoituu pikapikaa!

   Poista
 3. Ihana tuo Viljan kommentti yllä. Tajusin että juuri noin minäkin tunnen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Vanha on vanha ja kun on kuitekin arvokalu, kannattaa laittaa kuntoon. Ja tulihan siitä itsellekin tosi hyvä mieli! Taas sai jotakin onnistumaan! =)

   Poista
 4. Voi kun kiva tuoli! Muutamia aikoja sitten maalasin parisänkymme valkoiseksi. Aika iso työ, mutta lopputulos palkitsi. Siitä asti haaveena ollut löytää joku halpa tuoli, jonka kunnostaisin. Nyt tuli taas intoa lisää, kun näin sinun kunnostuksen. Täytyy mennä selailemaan toria...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös?! Kyllä siitä tulee hyvä mieli, kun omilla käsillään saa valmista aikaan. Näkee oman työnsä jäljen ja saa iloa pitkäksi aikaa!
   Onne tuolin etsintään!
   Tori on aika hyvä paikka tehdä löytöjä.
   :)

   Poista