27.10.2014

Scarf for the Winter.


Viikonloppu takana ja sateinen päivä jälleen. Pihalla on harmaata ja jotenkin raskas päivä töissäkin. Iloa toi lauantaina piipahdus Helsingissä ja kun vielä sain aina " en lähde" nuorenmiehen mukaan luvattuani kaakaot ja keksin Starbucksissa. Hyvin meni reissu ja ehkäpä tällä verukkeella saan hänet mukaan uudelleen hiukan myöhemminkin!


Jo aika päiviä sitten, viime talvena ostin tätä lankaa pussillisen. Ajatuksena oli kutoa aina oikein tekniikalla neuletakki itselleni.  Mutta eihän siitä sitten mitään tullut, kun innostus lopahti yhtä nopeasti kuin  oli saapunutkin ja nuo langat jäivät kaapin perälle odottamaan. 
Nyt sitten syksyn tullen sain inspiraation ja ryhdyin kutomaan itselleni jotakin helppoa, jotakin sellaista jota minäkin osaisin, kun en ole kutomisen taidoilla varustettu. Ja hei,  nyt se on valmis, mun ekstra paksu lämmin kaulaliina talven pakkasiin!
Ja lankaa jäi, että ehkä siitä vielä jotakin saa...
2 kommenttia:

  1. Hei, minäkin voisin tämän innostamana neuloa jonkun yksinkertaisen kaulaliinan. Lankoja on myös varastossa, mutta yritelmät eivät ole tähän mennessä päässeet muutamaa riviä pidemmälle. Ainaoikein näyttää kyllä ainakauniilta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti!
    Joo, mä en ole mikään kutoja, liian vaativaa! Ihailen niitä jotka kutovat kauniita kuvioita ja lettineuleita. Mä pitäydyn ihan tässä tavallisesse!! =)
    Tosin en edes tykkää mistään kovin monimutkaisesta, vaikka ne kauniita ovatkin!

    VastaaPoista