26.5.2015

kangasta ja lankaa.


Kevään tullen on innostus monella siirtää tavaroita, tyhjentää kaappeja. Laittaa tavaroita pois esiltä ja taas ottaa esille jotakin, mikä ollut piilossa kaapin perällä. Ja tuunata uutta jne.
Tai sitten viedä kokonaan pois kirpputorille ylimääräistä sisustustavaraa ja hakea lisää! =) 

Vaaleat värit tulevat melkein kuin automaattisesti vaatetukseen ja sisustukseen. Ainakin minulla itselläni. 
Juhlia on tulossa viikonloppuna ja eilen iltasella kävimme paikallisessa kangaskaupassa ja aikani siellä penkasin kangaslaatikkoa kellon tikittäessä vinhaa vauhtia lähelle sulkemisaikaa. Kaupan myyjät antoivat jo kattovaloilla valomerkkiä, mutta löysimme kuin löysimmekin kaksi kivaa kangaspalasta minulle ja tyttärelleni. Ja eipähän tullut kovin montaa euroa metrille hintaa, joten hyvillä mielin aloitan ompelun, kun töistäni selviän.

Nyt aamutuimaan katselin aamukahvin lomassa ideoita muotilehdistä, mutta tälläisenä amatööriompelijana kaikki krumeluurit saa jäädä muille. Minä teen vaan yksinkertaista saumaa!

Mutta niin innoissani olin, että taisin yöaikaankin saada idean, joten teenpä yläosan kaksinkertaisesti. Silloin saan kaula-aukon siistimmin. Ja lisäksi aamulla päätin, että teen jotakin erilailla tässä mekossa, joten siitä tulee hihaton! Mulla kun ei sellasta aikasemmin ole ollutkaan!!
Joskus jotakin uutta!
Katsotaan mitä tästä tulee. Ehkä, ehkä jos onnistuu, ilkeän kuvankin tänne laittaa!! =)

2 kommenttia:

  1. Kuvaa odottelen!!..:)) Tuo ensimmäinen kuva kodistanne on kaunis

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle kauniista sanoista!
    Monesti sitä itse on niin kriittinen. Koti on koti.
    Nyt pitäs pikkuhiljaa alkaa ompeluprojekti... Huomenna on jo keskiviikko =)

    VastaaPoista