29.5.2015

ompeluhommia ja spraymaalia.


Perjantai aamu. Huusholli siivottu ja lakanat vaihdettu x 4 nukkujaa. Pyykkikone on rullannut ja talossa tuoksuu puhtaat pyykit. Mieli on hyvä ja kädet korpuilla luuttuamisesta. Kupponen kahvia vielä ja sitten se virallinen työpäivä alkakoon... =)
On se vaan aina niin palkitsevaa se tunne, kun on saanut tehtyä urakkansa päätökseen. 

Ja mekkokin on valmis, vihdoin. Aikani sitä tein, purin ja ompelin, purin ja ompelin. Ja vihdoin sain kuin sainkin sellaisen kuin halusin. Tämän yksilön kun tein sellaisella ns. takin kaavalla. Jätin hihat vain pois ja itse tein helman. No arvata saattaa, että hiukan meni aikaa miettiessä tuota helmaa tähän päärynävartaloon!!
Mutta nyt on valmis ja ihan on täysipitkä juu. Ei vilahtele nilkat kovinkaan paljon, ei!

Aurinko paistoi torstaina siihen malliin, että päätin kaivaa spraymaalit kaapista ja sprayasin pari vanhaa tuikkukippoa. Olivat vihreän ja ruskean väriset ja tuumin, etttä tässä värissä (valkoinen) voisivat saada meidän talossa lisää elinikää.
Mä kun olen urakalla kantanut kamaa kirpparille, on sellainen tyhjennysvaihe! Ja ainahan sieltä tarttuu jotakin uutta mukaan!

Näin on hyvä aloittaa tämä alkava juhlava viikonloppu todistusten hakuineen ja yo-juhlineen. Meilläkin olisi tiedossa muutamat kahvikupposet....

2 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkera...itse sain juuri ja juuri hilattuani itseni poika 3. päättäjäisjuhlaan..:) KAunis mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!
   Meillä taas huomenna kolmet lakkiaiset.. ja kaikki eri kaupungissa!!

   Poista