1.10.2015

Fleamarket finds...

Vielä on mahdollisuus aamusella käydä kierrätyskeskuksessa. Ensiviikolla tilanne muuttuu, kun aloitan lisätyöt aamupäivällä. Ihmeellinen asia sekin ja kiitoksen aihe!!
Muutamia löytöjä nyt tässä ihan muutaman päivän sisään...

Käsipyyhkeitä löysin eilen kierrätyksestä yhdeksän kappaletta, pellavaa ja aivan tuliteriä...Voipi olla, että pääsevät ihan joulupakettiin asti!
Olen tykästynyt tuohon rujoon ja omalla tavallaan karuun väriin ja materiaaliin. Siinä on jotakin sellaista, mitä kait meissä jokaisessa on jossakin vaiheessa elämää. Kovuutta, karheutta, mutta joka elämän matkalla hiotuu pois ja pehmittyy...Valinta tietenkin meidän itsemme!!

Ja niin kaunis leikkuulauta, malttaakohan sitä edes käyttää...
Ps. mulla on muutenkin monta leikkuulautaa juuri kirpputorilta ostettuja. Niitä on siellä tarjolla pilvin pimein. Ja juuri puiset on niitä mun suosikkeja!
Päiväkirjat olivat myös eiliseltä reissulta sekä pieni maljakko.
Hintoja en viitsi laittaa. Sen nyt tietää, että kalliilla en lähde mitään ostamaan ja hintatietous on valttia kirpparillakin!

Syys on jo suhteellisen pitkällä. Pian saa oikeasti kerätä havuja maljakkoon. Mä aloitin hiukan etuajassa. Vielä saa vadelmanoksat kaunistaa sisällä, ainakin hetken!

Hyvää ja siunattua Lokakuuta!

4 kommenttia: