20.10.2016

first frost auringon herkkää kosketusta

Huomenta!
Täällä on ollut hiljaista. Innostus blogin kirjoittamiseen on ollut jossakin piilossa ja olen sairastelut. Nyt vihdoin selvisi syykin ja sain lääkekuurin. Huomaan, että olo on jo aivan toinen ja se outo väsymyskin on väistynyt.
Olo on nyt levollinen. Ihminen jännittää joskus hyvinkin pieniä asioita, minä ainakin. Vaikka kyse ei olisi kuin lääkärin vastaanotolla käymisestä tai puhelinsoitosta, voi se vaatia joskus paljonkin tsemmpausta. Olemme erilaisia jokainen!
Nyt on syysloma ja kun itse työskentelen koululaisten parissa, saan muutaman päivän levähtää syksyisen loman merkeissä.
Tunneihmisenä myös kiireet tekevät sen, ettei jaksa. Paha mieli tulee pienestä ja alakulo. Lisäksi, kun vielä on ollut tuo selittämätön kurkkukipu alituisena seurana, mietti jo mikä on pielessä. Nyt on olo aivan toinen,  pirteä ja kurkkukaan ei  ihan alilutiseen muistuta olemassa olostaan.
Kiitollinen tästäkin! Koettelemusta tämäkin.

Lepo. Ehkä se on se mitä ihminen oikeasti tarvitsee tässä elämässä. Kun lepää, pysähtyy, huomaa monia asioita. Näkee niitä hyviä asioita elämässään, ympärillään. 
Levosta käsin saamme jatkaa tätä päivää!

Siunattua syyspäivää!

Tanja5 kommenttia:

 1. Itsekin olen tunneihminen...taidan olla niitä nykyisin niin muodikkaita erikoiherkkiä... lapsesta asti ollut. Ei minulle siis mikään muoti-ilmiö..:)
  Joskus herkyys on hyvästä, mutta joskus toivon, että olisin edes vähän "kovempi". Oikeestaan näin on ihan hyvä....tällaiseksi minut on luotu♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Erityisherkkä minäkin. Se on toisaalta vahvuus, mutta toisaalta se on taakka. Mutta kun tämän huomaa, auttaa se usein hahmottamaan omia tunteuksia miksi kokee jonkin vaikeana, tai ylitsepääsemättömänä.
   Lisäksi ehkä läheiselle jonkinlainen helpompi tapa ymmärtää, kun sille on annettu *diagnoosi*

   Poista
  2. No niin erityisherkkähän se olikin...ei erikoisherkkä, kuten kirjoitin....herkkä joka taupauksessa...:))

   Poista
  3. Eipä tuolla niin väliä =)
   Kyllä sitä huomaa monessa olevansa herkkä. Ja joskus se vaikeuttaa elämää ihan todella.
   Mutta armollisuutta ja toisalta valtavaa rikkautta se on!
   Tuntee herkästi ja toisinaan voi olla avuksi muille!

   Poista