7.7.2014

Done.


Siinä ne nyt ovat valmiina, mun kierrätyskeskus tuolit. Sormet oli punaisena tekonahan pingotuksesta ja paita märkänä hiestä, kun pihalla oli lämmin ja sisällä oli lämmin! Mutta valmista tuli, kun  meidän isukki auttoi ja taiteili palat yhteen ruuvimeisselillä ja ruuvinvääntimellä.

Päivällä kävin viemässä nuorta leirille ja tulomatkalla pysähdyin tilalle ostamaan tuoreita mansikoita. Niitä nautimme sitten vielä illan viimeiseksi iltapalaksi ja uusilla tuoleilla istuen!
Nyt on taas yksi isompi projekti valmis ja mieli on tyytyväinen sekä kiitollinen. Ja kun vielä vävymieheltä oli lainassa niin hieno vehje, millä lakatkin lähti vanhojen tuolien pinnasta kuin vettä vaan!
Tahtoo sellaisen kans....

7 kommenttia:

 1. Ihan mieletön työ ja kädenjälki, Tanja! Mahtavaa, että olet niin aikaasaava ja saat visiot toteutettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kauniista ja rohkaisevista sanoista!
   Masentava urakka aloittaa, mutta tässä vaiheessa on todella hyvä mieli!!!
   Mutta heti perään ei jaksaisi toista samanlaista...
   =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä mieli kun urakka on ohi!!!
   HUH!

   Poista
 3. Uskomattoman kauniit, ja aivan hurjan tehokkaasti ja nopeasti teit ne! (Kukahan meillä tekisi kaksi Aallon keskeneräistä tuolia valmiiksi.) Nyt ansaitset kyllä kunnon kehut tästä hommasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii =))
   kiitti.
   Juu, mulla oli hiomakone lainassa. Pari päivää jurnutin sillä ja sit riitti.
   Halusin tehdä heti et saa pölysotkut pois!
   Ja mieli on hyvä !!!

   Poista
 4. Upeat tuolit! Mulla on myös neljä kappaletta samanlaisia tuoleja odottamassa kunnostusta. Niissä on vain pinnassa omituinen siniharmaa maali ja sen alla ties mitä. Saa nähdä, missä vaiheessa ehdin ottaa ensimmäisen työn alle...

  VastaaPoista